<3

Jag kommer så tydligt ihåg hur jag stod i hagen hos stona på Island med en vän i telefon samtidigt som jag kollade på V. Hur jag berättade för personen i luren att ”jag gillar henne väldigt mycket, men jag kommer aldrig att ha råd med henne”. Att jag önskade så högt att jag skulle kunna få hem denna hästen på hösten och att det var jag som var ägare.

Tänk om jag hade kunnat berätta för mig själv att: ”bara lugn Natalie, din drömhäst är inte så långt ifrån att bli din”. Att jag ett par månader senare, några dagar innan min födelsedag, bestämde mig för att jag köper henne om hon går igenom besiktning och röntgen. Sen kunde jag ytterligare några veckor senare hälsa på henne på Island en sista gång innan exporten. Så märkligt det var att se henne där och inse att shit det är på riktigt.

Det här är första bilden på V från att hon kom från Island. Det var nästan så man inte förstod att hon var här på riktigt. Den där söta ponnyn som jag fattade tycke för på ön. Fortfarande tacksam över att jag och Ingrid hade möjlighet att hämta våra samtidigt. Båda två gick direkt på transporten och var lugna hela vägen hem.

V är bara 7 år i år vilket betyder att vi har tid att göra massor med saker ihop. Är ibland osäker på min egna kunskap och ridning, troligtvis skulle hon bli en bättre häst i någon annans ägo där hon hade kunnat visa upp sin rätta potential. Men jag väljer att inte lägga för mycket fokus på det, även om det tar längre tid för oss att komma dit vi vill så har vi kul på vägen. Tanken är ju att det ska komma en bedömning, tävlingar och betäckning. Men allt har sin tid:)

Ibland måste man bara våga tro på att det löser sig till det bästa. Och sen händer ju allt av en anledning.. ;)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s