Man råkar inte bara träffa en häst – den kommer in i ditt liv av en anledning

Heeej! Det känns som att det mesta rullar på bra just nu, särskilt på jobbet. Bra feedback från chefen, föräldrar, elever och kollegor gör att man gärna lägger i en högre växel. På något sätt känns det som att jag har hittat rätt och det ska bli spännande att se hur hösten blir!

Med V går allt också bra! Vi tränar på tillsammans, om vi blir bättre låter jag vara osagt men hon känns fin nu och börjar bli fin i kroppen med. Äntligen fått muskler på rätt ställen, kul att vi fått utdelning för vinterns träning (i regn, snö och mörker). Vi ska antagligen tävla vår första tävling om två veckor, mest för att känna på formen och för att hon ska få komma hemifrån lite. Hoppas bara att fler anmäler sig, hade varit kul om vägtölten blev av!

Niclas var och fotade oss i fredags. Inget tacksamt fotoobjekt den där röda men vi fick några fina bilder! Här är några stycken:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s