Update

Alldeles för sällan finner jag inspiration till att skriva här, trots att jag har massor att berätta och bilder att visa.

Hade en dipp för ett tag sen efter ett pass i paddocken där jag efteråt kände mig så himla kass! Passet var dåligt och mitt självförtroende fick sig en törn. Däremot hade jag tur som fick sällskap av Ina dagen efter och plötsligt kändes det lite bättre igen. Ibland behövs bara lite feedback och pepp! Och det var rätt häftig känsla att rida på vägen bredvid henne och Lind där båda våra fyrgångare bjöd på fin ökad tölt och trav med power i.

Häromdagen red jag Gleði för första gången på väldigt länge igen och tänkte att det kanske skulle bli oftare! Har saknat det röda kraftpaketet. Rätt kul att ha en fyrgångare i sin egna och en femgångare i henne och kunna känna så stor skillnad. Sen är ju ingen häst den andra lik <3

Fått lite bilder av Niclas från vägtölten. Här nedan bjuder jag på bilder från galoppen;

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s