Tillbakablick

För nästan exakt ett år sedan kom V in i mitt liv. Jag hade länge funderar på en till häst (Vilda var fortfarande vid liv då) men hade inte en tanke på att jag skulle hitta den under mina veckor på Island.

Men där stod hon, en röd hårfager skönhet med bus i blicken och aningens unghästig i sättet. Måste nog erkänna att jag gillade henne från första stund och innan jag provat henne hade jag tankar på hur hon skulle vara men inga stämde direkt in. Hon var sex år då och hade fått en fin grund i sin träning och var totalt trygg att sitta på. Aldrig har jag varit rädd, inte såhär ett år efter heller att varken sitta upp eller rida henne! Visst var det bitar som behövdes finslipas men blev alltid glad av att sitta på hennes rygg! Och det är ju det viktigaste 😍

Här har ni bilder från vår första tid ihop på Island förra sommaren:

Ibland händer saker av en anledning och jag tror på ödet. Hon är min av en anledning och gör mig ständigt glad. ❤️

Annonser

2 kommentarer

  1. Så fina bilder! Och fin rödhårig tjej också förstås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s