Regnönskan

Foderbrist i hela Sverige och aldrig förr har nog så många längtat efter regn som nu. En vän till mig sa att vi har det torraste året sen 1800-nånting och det går inte att missa. Gula gräsmattor, dålig skörd, höbrist som får folk att importera foder från andra länder. Vi har vårt foder på det torra så dessa fyra kompisar behöver inte vara oroliga att gå hungriga i höst och vinter.

Eftersom det är sån krisblev jag extra glad av att se att det kommer regn i min väderrapp. Aldrig förr har väl det hänt. Skulle regnet bli ihärdigt får jag kanske tummen ur och bokar biljett till Island, där gör det mig inget om jag behöver rida i ösregn för jag rider ju på ISLAND! ❤️ Längtar så tillbaka till Sólvangur, Sólhestar, alla varma fina människor, underbara vyer och hästar. Ska bli spännande att se hur mina träningshästar från förra sommaren känns och hur fet Stígandi blivit. För det är bara att inse – det är ingen riktig sommar om den inte upplevs på ön med god mat, midnattssol, tölt i oändlighet osv osv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s