♥️

Känns så kul att vara igång igen. Jag har en väldigt positiv häst som gärna pinnar på snabbare än jag bett henne. En häst som också tror att de tre pensionerade korna ska äta upp henne, vilket de säkert gärna hade gjort…. om hon var gjord av gräs ;)

Just nu begär jag inte så mycket av henne, jag vill behålla den glada arbetsviljan och få upp konditionen igen (och gärna den där begynnande runda magen). Sen kan man börja finslipa igen. Glad för min häst är jag i alla fall!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s