✈️

Igår hittade jag biljetter jag inte kunde låta bli att köpa! Vistelsen blev väl kanske längre än jag planerat från början men vet att jag kommer tacka mig själv för det när jag väl är där.

Om 9 (långa) dagar är jag nämligen framme igen! Ska rida så jag får skavsår, äta Elsas mat så det sprutar ur öronen och lära mig massor med nytt. Diskussionerna vid middagsbordet (eller ja, överallt) är väldigt intressanta. Oftast sitter jag tyst och bara lyssnar och tar in vad de säger. De är aktiva domare, tränare och ridlärare och har så mycket kunskap att om jag får en tiondel någon gång ska jag vara glad. Jag får ta del av åsikter, information och tips som är väldigt värdefulla och som jag tar med mig hem. Dessutom kan jag rådfråga om precis vad som helst. Tänkte höra med dem när jag åker över vad de tror om eventuell visning av V och vad de tror om mina tänkta hingstar till henne. De känner ju till båda leden bak i min häst vilket gör att de säkert har ett och annat att säga till om… ;)

Det ska också bli kul att prova hästar som ridits in förra året och lyckas hålla mig ifrån att köpa ännu en häst. Finns en jag nämligen är lite spekulant på; en eventuell släkting till V som också har en av Islands högst bedömda fyrgångare som pappa! Dessutom bedömd mamma! Kan vara ett intressant ämne att betäcka (kanske nästa år) och sen ta hem. Men först måste jag ju se hästen för att avgöra. 😍😅

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s