24 juli 2017

Förra året åkte jag hem från Island den 24 juli (slump?) och red V vad jag trodde var sista gången. Ponnyn med de snälla ögonen och vilja att hela tiden göra rätt. Däremot kunde jag inte släppa tanken på henne och resten är ju som ni vet historia!

Är så glad för min röda donna! Ställer upp på allt, alltid glad, trevlig exteriör och fyra rena gångarter. Längtar redan tills jag har avkomma(or) efter henne, spännande att se vad hon ger vidare 😍 Om det blir betäckning i år eller inte återstår att se! Den tilltänkta hingsten tar ändå inte emot ston förrän efter NM!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s