Update från Island

Heej! Så många gånger som jag tänkt sätta mig ner och skriva ett inlägg men kommer så mycket emellan. 🙈 Men nu har jag parkerat mig i en fotölj tillsammans med lite rosé och lakrits med en utsikt på solen, berget och hästarna.

Jag har det så bra här, nästan så jag kan bli lite blödig bara jag tänker på det. Känner mig så välkommen och har så mycket trevliga och omtänksamma människor runt mig. Det kombinerat med landskapet (<3) och hästarna gör att jag nästan ångrar att jag bokade tur och retur.

Jag har fått prova många nya hästar och även en lovande hingst. Wow säger jag bara. Kul att få känna hur en bra häst känns och vad som finns att eftersträva i sin egna häst. Aldrig ridit sån trav, helt omöjlig att sitta i. Denna häst ska iväg på träning hos Arni Björn på måndag tillsammans med sin halvbror (båda efter Álfur) och förhoppnigsvis visas i augusti. Ni får hålla tummarna.

Även diskuterat vad jag ska göra med V och hur, vem, när etc etc. kommit fram till att det blir ingen betäckning i år, kanske inte ens nästa år utan först bedömning. Har vi tur är hon en CA-häst och kan visa lite (men troligtvis svag) pass. Gör hon det tror E att hon har goda chanser att gå in i första klass. Även om siffrorna spelar mindre roll så hade det såklart varit kul.

Ofta när man får rida så pass bra hästar så vill man inte sätta sig på sin egna. Men jag känner tvärtom – jag längtar så jag spricker efter min egna. Vi har ”glidit” allt för mycket på senaste tiden, längtar att få börja träna på allvar när jag är hemma igen. Hon är ett sånt glädjepiller och min alldeles egna (håriga) terapeut! ♥️

Bjuder på lite bilder så länge. Ingen fancy kamera med mig denna gången, bara mobilen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s