31/7

Och så ekar det tomt här….igen! Inte meningen men jag hinner ofta inte sätta mig ner på kvällarna för det kommer annat i vägen (god middag, utflykt till Hveragerdi, kortspel, hästdiskusioner etc etc) men ikväll är det lugnt.

Jag är fortfarande väldigt glad över att vara här och att det är en hel vecka kvar av vistelsen. Har utvecklats en del på denna korta tid och känner att jag kan använda det jag tänkt mig även i praktiken. Haft bra träningspass med både Krækja, Lilja Brá & Gjafar vilket gett mig mer självförtroende. Och så Hafsteinn, den där söta stora björnen som jag så gärna hade tagit med mig hem. Idag när jag kom in i hagen tittade han upp och sprang TILL mig. Säkert 100 meter och stannade precis framför och ville tränsa sig själv. Har nog aldrig hänt mig förut, att en häst sprungit så till mig! Han är stor, säkert 145, stora gångarter, mjuk och fin i munnen. Elsas blivande tävlingshäst och jag vet redan nu att de kommer bli strålande ihop! Hon och jag verkar ha lite samma hästsmak, gillar samma sorts hästar. Det är bra för mig, då min nästa stjärna troligtvis också kommer komma härifrån då hon avlar fram hästar jag/vi gillar.

Ska försöka klämma in ett besök hos Sólmundur & Sjöfn också, saknar dem så mycket!! Vetskapen att dörren alltid är öppen där (också) gör mig så tacksam! Ser fram emot att sitta och skratta tillsammans med dem vid deras köksbord! Och krama om Stigandi och Háfeti ♥️ Islänningarna är fantastiska! Varma, snälla och gästvänliga!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s