Back to business

Planet från Island landade på onsdag förmiddag. Även om jag gärna hade haft en längre vistelse kände jag mig även nöjd med att komma hem igen.

Jag har ridit precis så mycket som jag velat, fått prova alla hästar jag ville, ätit massvis med god mat, druckit vin varje dag, tagit in allt de sagt, haft härliga (hästiga) diskussioner och insett att jag kommer sakna stället redan innan jag lämnat. Det som är så bra är att Sólvangur står kvar precis där jag lämnade det och att dörren alltid är öppen ♥

Det som är positivt är att mitt ridsug är tillbaka och jag var väldigt glad att återse V som haft det bra hemma hos Elin. Kommer bli en rolig höst tillsammans med min häst fylld med träningar och mål, men även ridturer på långa tyglar där vi lyssnar på fåglarna ihop. Eftersom jag har en framtidsvision för min häst känns det plötsligt roligare att starta igång igen. Jag och Elsa har spånat på vad, hur, när och vem som kommer vara delaktig i planen och det känns som att vi kom fram till en bra lösning. Och med bra lovord från henne gör att det känns lite enklare. Vilken tur vi har som har Elsa, jag och V! Önskar bara de bodde lite närmre.. ;)

Imorgon har jag min sista semesterdag denna sommaren och jag är mer än redo att sätta igång igen. Ser fram emot att träffa alla kollegor på tisdag och alla elever nästa vecka. Tror & hoppas att det blir ett roligt och lärorikt läsår!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s