Ridkurs

Här är vi alla fyra ekipage från Bastasjö som var på ridkurs idag. Om nån var redo? Njaaa! Om vi fått läxa? Jaaa! Tror vi alla behövde oss en liten spark i baken för att komma igång igen och jag ser fram emot hösten med V.

Instruktören såg förbättringar gällande vårt svängande och idag fokuserade vi på kontakt, få hästen med mig (rätt del av hästen) och att jag ska vara mer tydlig. Det är allt eller inget med mig och jag måste bli bättre på att ha mer kontinuitet och konsekvens i min ridning – både för min och Vs skull. Sen får jag vara bättre på att inte belöna när det inte ska utgå nån belöning. Allt sånt vet man ju egentligen men otroligt bra med påminnelse och förklaringar. Ser fram emot nästa kurs i september!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s