Mål

Det känns nästan lite läskigt att publicera detta eftersom det blir mer verkligt för mig, men det är alltså tanken just nu. Känns hon fräsch höst och vinter åker hon troligtvis på visningsträning i vår. Vart är inte helt spikat då jag har två olika alternativ nu som jag och Elsa diskuterat fram, så det blir vad jag tycker känns rätt.

Eftersom det är en rätt kostsam historia har jag valt att redan nu lägga upp ett sparande till detta så jag slipper leva på vatten och bröd de månaderna hon är iväg. En träningsmånad kostar ungefär 6500 kronor och sen tillkommer visningen, boende etc etc.. Men jag anser att det kommer vara värt det, just nu i alla fall. Kan ju diskutera det efter visningen också.. ;) Efter visningen kommer jag också veta vad för kvaliteer mitt sto har och vilka hon saknar. Vissa går att påverka och andra är svårare. Jag kommer lämna henne hos personer som jag vet är vana visningstränare och förhoppningsvis kommer de göra henne rättvisa. Jag förväntar mig inte några jättehöga siffror utan är nöjd så länge hon får 8 i de kategorierna jag tycker är viktiga – för mig.

Känns i alla fall roligt att ha något konkret att träna inför även om det inte kommer vara jag som är särskilt delaktig i slutresultatet. Vi får träna och förbereda henne på vad som (eventuellt) komma skall! <3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s