Ofrivillig vila

Vi har varit skolösa sen i tisdags vilket känns tråkigt då sista ridpasset gick så bra. Sen hade vi en inbokad ridtur hos Elin nu i helgen som vi fick ställa in men den som väntar på något gott… ;) Har istället fått annat gjort som jag gärna annars skjuter upp. Alla träns är putsade (sadlarna ska vi ta alla ihop en dag!), boxen städad, täckena lagade. Beställt ett Boett till V som förhoppningsvis håller bättre, vad gör man inte för sin bästa fyrfota kompis?! 💕

Så nu kör jag mest dit för att kolla till henne och att täcket sitter på ordentligt. Idag blev jag både välkomnad och avvinkad.. beror nog mest på att de brukar få antingen hö eller tillskott när jag är där. Besvikelsen var total!

Nu heller vi tummarna att hovis är på benen igen och har tid för oss. Vi har kurs med Niels i helgen och bra om vi hunnit förbereda oss lite mer denna gången!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s