Nya pjucks

Idag hade vi äntligen ut hovslagare så nu kan vi fortsätta träna på igen. Kommer inte vara så förberedda inför helgens kurs men bättre än förra gången i alla fall. Och det spelar ju ingen större roll hur förberedd man är utan att man får hjälp på den nivå man är just nu & det känner jag att jag får. Har även hakat på en annan tränare nu i höst, är osäker på om jag skrivit något om det innan. Denna tränare har jobbat ett år på Sólvangur så mina förhoppningar är att hon är mycket bättre än mig på att rida Viðja! Om inte annat så vet hon ju de olika utbildningsstegen och hur man gör henne rättvisa :)

Vi tog i alla fall en kort ridtur idag efter att hon var färdigskodd, har verkligen saknat sitta på hennes rygg! 💕 Hon verkade också tillfreds med att få komma ut igen. Tänk så mycket glädje man får tillbaka av dessa djur, har svårt att se mig en vardag utan henne.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s