Equiterapeut

Igår bokade vi ut en equiterapeut till Bastasjö. Jag hade mina aningar vad som kunde vara lite stelt och kände därför att jag behövde proffshjälp för att konstatera det och för att kunna behandla det.

Jag fick mina aningar bekräftade och vi behandlade högersida hals-och nacke. Är spänd på hur hon kommer kännas i ridningen när jag ger mig ut nästa gång, vilket får bli på lördag då vi har vaccinering inbokad i morgon. Det var troligtvis första gången hon blev behandlad på detta viset eftersom det är ovanligt att göra på Island och därför ville jag också ta ut Susanne för att få henne kollad. Om hon skötte sig? Hon sov sig igenom nästan hela besöket, så det var nog uppskattat från hennes sida. Trodde inte att hon skulle reagera på något annat sätt eftersom hon brukar ta det mesta med ro. Hoppas bara hon är lika cool i morgon när det är dags för spruta igen..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s