♥️

Vet seriöst inte hur jag skulle klara mig utan min gyllene ponny! <3 Denna veckan har varit en riktig berg-och dalbana psykiskt men tack vare henne har jag borstat bort problemen och blickat framåt istället. Hon kommer och möter mig och låter mig krama henne hur länge jag vill, trots att hon egentligen inte är en gosponny. Men de vet så väl när deras människa inte är på sin topp! Sen tar vi en sväng i skogen och glädjen bara bubblar (antagligen i oss båda) när vi tickar fram i olika tempon härlig tölt! Den har verkligen blivit så mycket bättre sen hon kom!

Håller nu på att rätta de sista matteproven sen ska jag köra ut till henne igen. Längtar redan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s