Kurshelg

Vi hade kurs i helgen och oktober bjöd på strålande väder! Vi fortsatte att träna på det vi gjorde sist med den andra tränaren, bara att vi använde ett annat tillvägagångssätt. Till slut trillar polletten ner hos både mig och V och stundvis jobbar vi fint – tillsammans. Hon är en arbetsmyra och vill så gärna göra rätt och de stunderna som vi båda gör rätt samtidigt blir fler och längre vilket känns hoppfullt.

Vi har varit igång ungefär två månader sedan vårt långa sommaruppehåll och hon börjar känna lika bra som när jag ställde av henne – om inte bättre. Detta mycket eftersom vi har tagit hjälp av duktiga tränare som kan hjälpa oss på rätt spår. Vi hade kunnat fortsätta lufsa i skogen (vi är rätt bra på att just lufsa) men varken jag eller hon tycker det är särskilt kul i längden! ;)

Om allt går som det ska är tanken att hon ska tävlas den 28e oktober på Lavas klubbmästerskap.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s