Tävlingspremiär

I söndags åkte jag och V upp till Ljungby och Lavas KM tillsammans med Elin och Lota. Vi har tidigare aldrig tävlat på ett sånt arrangemang innan ihop så jag hade mest som mål att vi skulle komma runt banan (med läktare, musik, nya konstiga prylar etc) i rätt gångart, även om vinnarskallen vill så mycker mer.

För uppförande och lynne får hon full pott. Coollugn och accepterar allt jag drar med henne på även om det var mycket nytt den dagen. Vi började med att rida T8 där jag kände innan att vi var mest redo för. Jag kände mig förvånansvärt lugn när jag red in och lämnade över det mesta till V. Vi (eller V rättare sagt) höll gångarten hela tiden och även om det inte varit vår bästa ritt fick vi 5,5 och 5,0 från båda domarna och slutade på 5,3. MER än nöjd :D Travtakten och att hon gick emot bettet får vi jobba vidare på så kanske vi kan få högre poäng nästa gång. Totalt blev vi 4a av alla starter och fick rosett och priser. Så stolt över min tjej. Det läskigaste under dagen skedde under ärevarvet när alla applåder kom. V försökte hålla sig innanför skinnet och det gjorde hon, att vi red över några koner gjorde inte så mycket. Ritten var över och bedömd 🙏🏻

Efter lunch var det fyrgång (något vi varken var redo för eller tränat på). Jag passade på att anmäla oss till den klassen med när vi ändå var där. Gick helt okej, vi fick alla gångarter när vi skulle ha dem. Hade jag vågat rida mer hade resultatet kanske blivit högre men gick ut därifrån på 4,8. Jättenöjd med dem poängen med. Tack V för det! Du är bäst ♥

Nu ska vi träna vidare. Hur våren ser ut vet jag inte än.. Men nu börjar vinterträningen så vi är redo för vad som komma skall.. ;)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s