Sadelprovning

Jag har haft några hjärnspöken (som jobbat mot varandra) som sagt att min sadel inte ligger bra och att jag behöver göra något åt detta. Som alltid med hästar så kan de inte prata och berätta om något känns fel eller klämmer nånstans så jag bestämde mig för att ta ut ett proffs och det blev Karin Åberg (sadlar.se). Hon kollade igenom min sadel och hur den låg på V och kunde inte se några problem alls – snarare låg den väldigt bra. V har aldrig visat några obehag av sadeln och gör det jag ber henne och jag älskar sadeln så jag blev väldigt glad för resultatet.

Det enda var att jag skulle byta till mitt andra koppjärn. Visst var det en dyr läxa men better safe then sorry. Vi vet att vi har en sadel som ligger an och som passar både häst & ryttare.

Jag är nu påväg till Stockholm för att hälsa på vänner & familj. V har vila och tror inte det gör henne alls mycket. Så kör vi igen nästa vecka 💕

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s