Tjusningen med upp och nedgångar

Vi hade kurs i helgen som var vilket kom väldigt lägligt då vi fått ovanor som vi behövde få hjälp med att få bort.

Efter lektionen kändes hästen fin och vi jobbade återigen med varandra istället för mot. När jag satt upp igår förväntade jag mig samma häst direkt när jag satte mig i sadeln vilket uteblev. Känslan fanns där men inte lika fint och tydligt som i helgen vilket gjorde mig så himla frustrerad. Just när det gäller ridning har jag sån prestationsångest och jämför mig och min häst med alla andra och när det då inte går som jag har tänkt blir jag frustrerad.

Att bli frustrerad när man rider där alldeles själv i beckmörker, hungrig och stressad, och hästen inte går som man planerat innan ridturen är det lätt att ge upp och bara skita i allt. Istället kämpade vi lite till och på slutet kom det fina ljusglimtar som ger positiva vibbar 💕 Från att ha kostat en tia per hov var V väldigt dyr när vi var tillbaka i stallet igen. Härligt hur man kan vända ett skitpass (som man måste ta sig igenom för att få förbättring) till ett pass som känns bra i magen igen. Längtar redan imorgon då jag ska få rida ut igen, denna gången i dagsljus!!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s